Werken vanuit empathie van de opdrachtgever, naar creatieve en commerciele output!
Wat heb ik toch een veelzijdig leuk vak geleerd: creatief, abstract, toch ook heel strategisch en commercieel doordacht! Dat ben ik!.
56    

Ik werk vaak vanaf de basis: de grondbeginselen van een bedrijf, product of dienst. Met uw passie, kernwaarden en bijbehorende missie, positionering en propositie, zorg ik ervoor dat uw doelstellingen worden behaald. Bijvoorbeeld naamsbekendheid opbouwen, uw imago verstereken of naar concrete conversies en leads. Zowel online als offline. Ik leef mij in, in uw markt, doelgroep en strategie, zodat ik niets uit aannamens verzin, maar in lijn past bij uw lange termijn visie.

Daarnaast hoort er vaak bij een nieuwe strategie een verbeterd sterk design: Waarom een duur reclamebureau dit laten doen, als ik dit veel beter én goedkoper kan...?
Ik adviseer en ontwerp graag uw vernieuwende corporate design en identity...passende bij uw algehele langetermijn doelen.

Wat is uw Look & Feel? Vertaalt uw logo en huisstijl hetgeen wat uw markt/doelgroep ook verwacht?
Wat is uw Tone of Voice in taal maar ook in alle visuele en abstracte communicatie? En past dit (nog) bij uw markt, product/dienst en doelgroep?
Wat vertelt u hen, of wat wilt u hen vertellen? Wat belooft u hen? Kortom wat is uw misse en propostie?

Van concept tot en met de creatie help ik uw nieuwe brandconcept te implementeren, evalueren en uitrollen tot een stevig herkenbare consistente uistraling dat past bij uw bedrijf, markt en doelgroep. Uiteraard compleet met een strak brandbook, zodat iedereen in uw bedrijf uw merk begrijpt en als eenheid communiceert!

webdesign tilburgAls Google consultant kan ik u tevens snel en eenvoudig op weg helpen met Google Adword & Analytics, Google Business & Shopping, Youtube of overige social media. Ik help u ook graag met het behalen van uw conversiedoelen: Google & Bing/Yahoo SEO en SEA optimalisatie kan zelfs op een concurrerend uurloon!