Werken vanuit empathie van de opdrachtgever, naar creatieve en commerciële output!
Wat heb ik toch een veelzijdig leuk vak geleerd: creatief, abstract, toch ook heel strategisch en commercieel doordacht! Dat ben ik!.
56    

Ik werk vaak vanaf de basis: de grondbeginselen van een bedrijf, product of dienst. Met uw passie, kernwaarden en bijbehorende missie, positionering en propositie, zorg ik ervoor dat uw doelstellingen worden behaald. Bijvoorbeeld naamsbekendheid opbouwen, uw imago versterken of naar concrete conversies en leads. Zowel online als offline. Ik leef mij in, in uw markt, doelgroep en strategie, zodat ik niets uit aannamen verzin, maar in lijn past bij uw lange termijn visie.

Daarnaast hoort er vaak bij een nieuwe strategie een verbeterd sterk design: Waarom een duur reclamebureau dit laten doen, als ik dit veel beter én goedkoper kan...?
Ik adviseer en ontwerp graag uw vernieuwende corporate design en identiteit...passende bij uw algehele langetermijndoel.

Wat is uw Look & Feel? Vertaalt uw logo en huisstijl hetgeen wat uw markt/doelgroep ook verwacht?
Wat is uw Tone of Voice in taal maar ook in alle visuele en abstracte communicatie? En past dit (nog) bij uw markt, product/dienst en doelgroep?
Wat vertelt u hen, of wat wilt u hen vertellen? Wat belooft u hen? Kortom wat is uw missie en propositie?

Van concept tot en met de creatie help ik uw nieuwe brandconcept te implementeren, evalueren en uitrollen tot een stevig herkenbare consistente uitstraling dat past bij uw bedrijf, markt en doelgroep. Uiteraard compleet met een strak brandbook, zodat iedereen in uw bedrijf uw merk begrijpt en geloofwaardig als eenheid communiceert.

webdesign tilburg ---Als Google Gecertificeerd SEA en SEO consultant kan ik u tevens snel en eenvoudig op weg helpen met Google Adwords & Analytics, Google Business & Shopping, YouTube of overige social media. Ik help u ook graag met het behalen van uw online conversiedoelen: Google & Bing/Yahoo SEO en SEA optimalisatie. Niet alleen met zoekmachines maar ook met behulp van branding campagnes op basis van views. Zoals bij een Google Display Advertising Campagne, zie hiernaast een voorbeeld van een Display advertentie.

Interesse in mijn dienstverlening?
U kunt mij inhuren op uurloon basis, offerte basis, projectbasis of via een VAR-verklaring.