Welkom bij m'n studio

Vanuit m'n reclamestudio inspireer, brainstorm, actualiseer, onderzoek, schrijf, plan, programmeer, ontwerp en produceer ik met m'n partners ons werk tot een succesvol eindresultaat. Door korte lijnen heeft u direct persoonlijk contact. Dat is het voordeel van lekker klein te blijven! Groot worden? Daar helpen we liever onze opdrachtgevers mee.


AV concepts & creations is opgericht door Alex in 2009. Alex is afgestudeerd aan de volgende opleidingen: Sint Lucas te Boxtel met de opleiding reclame, communicatie en vormgeving: gespecialiseerd op web en audiovisueel. Na deze opleiding heeft hij de opleiding communicatie (HEAO) succesvol afgerond aan de Fontys Academy for Creative Industries te Tilburg. Na geweldige studiejaren en werkervaring bij o.a. Neroc'Mediaware, Rabobank en Sunweb heeft hij inmiddels geruime jaren zijn studio.


De studio van AV concepts & creations is gelegen vlakbij het 'Goirke' te Tilburg: bekend van het Textiel- en De Pont museum. In deze studio, wat overigens gewoon 'kantoor aan huis is', maakt Alex online campagnes, brandconcepts, internet concepten en het onderhoud websites & webshops. Alex helpt ook klanten met online marktonderzoeken en analyses om nog beter te scoren op internet. Alex is Google Consultant en kan je helpen met SEO & SEA-campagnes om uw conversies te verbeteren zodat u, uw omzetdoelen kunt behalen.

Wat hij het liefst doet is het bedenken van extravagante marketingacties, waarbij out-of-the box denken centraal staat. De zogenaamde 'Guerilla Marketing'. Daarom is zijn kantoor betreft niet echt standaard. Het is een creatieve ruimte waar ze los kunnen gaan, brainstormen, denken en doen! Een goed praktijkvoorbeeld hiervan was de actie van het K'do'Ding, dat door zijn opvallenheid de hele dag op de desk van RTL Nieuws stond te glimmen! Betere reclame kan niet!

Een paar cijfers & specialiteiten

Klinkt alsof er gekookt gaat worden. Ik hou het liever cool.

 • 9,2
  webdevelopement
 • 8,7
  webdesign
 • 7,8
  audiovisueel
 • 7,3
  creative concepts
 • 8,9
  webshops emerce
 • 7,6
  corporate design
 • 6,9
  SEO en SEA
 • 7,5
  e-marketing
Op basis van 10 punten schaal van klantenonderzoek.

Alex

Creative power van AV concepts & creations.
Communicatieadviseur en ontwerper.

Partners & vrienden

AV concepts & creations werkt samen met freelancers & vrienden en bekende productiebedrijven, zodat we optimale kwaliteit garanderen. De samenwerking onderling is sterk. Iedereen concentreert zich op zijn eigen expertise, waardoor we samen sterker zijn en meer bereiken. Hierdoor profiteert u van sterke krachten tegen lage kosten en concurrerende voordelen. Voor u als klant blijft Alex uw aanspreekpunt.

Samenwerken & stage?

We zijn een klein bedrijf en heb daarom geen vacatures voor in loondienst: samenwerken of een snuffelstage is soms wel mogelijk. Stuur me dan een e-mail!
Graag danken we u voor uw interesse in AV concepts & creations.